Office Password Breaker

Office Password Breaker 2.0

Membuang kata laluan yang hilang bagi fail MS Office Word dan Excel dengan mudah
Penarafan
5.0  (3 undian)
Undian anda
Versi terkini:
2.0 (Lihat semua)
Office Password Breaker menggabungkan pembuang kata laluan bagi Word dan Excel menjadi satu. Ia boleh membuang kata laluan dengan pantas bagi dokumen Words dan hamparan Excels dari MS Office 97-2003, tanpa mengira berapa panjang dan betapa rumit sekalipun kata laluan itu.

2-dalam-1 Office Password Recovery Tool.

Menggabungkan kedua-dua pembuang kata laluan bagi Word dan Excel menjadi atur cara pemulihan kata laluan Office yang hebat, di mana ianya boleh mendapatkan semula kata laluan yang terlupa untuk Word/Excel 2003/2000/97.

Peralatan yang hebat dengan Kadar Pemulihan yang Tinggi.

Dijamin hampir 100% kadar pemulihan kata laluan untuk membuang kata laluan lama untuk fail MS Office Word dan Excel 97/2000/2003 (*.doc, *.xls).? Tambahan lagi, anda boleh gunakan sebanyak 100 kali untuk membuang kata laluan Word/Excel dengan versi penuh.

Pemulihan Kata Laluan dengan Pantas.

Membuka fail MS Office yang sulit serta merta dengan membuat satu salinan secara automatik dalam beberapa saat, tanpa mengira kepanjangan dan kerumitan password. Salinan dokumen Word tidak dilindungi dengan kata laluan dan kata laluan bagi salinan fail Excel adalah "999".

Operasi yang Teramat Mudah dan Selamat.

Dengan antara-muka yang mudah dan intuisif, atur cara penyisih kata laluan Office yang telah dipertingkatkan ini membolehkan anda untuk memulihkan kata laluan MS Office dengan mudah dan selamat hanya dengan beberapa klik. Tidak memerlukan kemahiran komputer dan semua fail dan keselamatan dokumen tetap terpelihara.

Ringkasan ulasan

Pro

  • Antara muka pengguna yang mudah dan intuisif
  • Membuang kata laluan pada fail sulit anda dengan pantas

Kontra

  • Perlukan sambungan internet untuk berfungsi dengan betul
  • Serasi dengan MS Words dan Excel versi 97 hingga 2003 sahaja
Maklumat dikemas kini pada: