Office Password Breaker

Office Password Breaker 2.0

Poistaa kadonneen salasanan MS Word- ja Excel-tiedostoista vaivattomasti
Käyttäjän arviointi
5.0  (3 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
2.0 (Katso kaikki)
Office Password Breaker yhdistää Wordin sekä Excelin salasanan murtajat yhden ja saman sovelluksen alle. Se sallii salasanojen poistamisen välittömästi Word-tiedostoista sekä Excel-taulukoista, jotka on luotu MS Office 97-2003-ohjelmistolla, huolimatta siitä, kuinka pitkä ja hankala se salasana on.

2-in-1 Office-salasanan palautustyökalu.

Yhdistä sekä Wordin että Excelin salasanan poistajat yhteen Office-salasanan poisto-ohjelmaan, joka voi myös palauttaa unohdetut salasanat Wordiin/Exceliin 2003/2000/97.

Tehokas työkalu jolla on korkea palautusaste.

Takaa lähes 100% salasanan palautusasteen sekä poistaa unohdetut salasanat MS Office Wordiin ja Exceliin 97/2000/2003 (*.doc, *.xls).? Tämän lisäksi, täyden sovelluksen avulla voit poistaa Excelin tai Wordin salasanan jopa 100 kertaa.

Korkea salasanan palautusnopeus.

Poistaa välittömästi MS Office-tiedostojen lukituksen luomalla kopion niistä sekunneissa, riippumatta salasanan pituudesta tai vaikeudesta. Word-tiedoston kopio ei ole salasanasuojattu, kun taas Excel-tiedoston salasana on aina oletuksena "999".

Erittäin helppo & turvallinen käyttää.

Helpon ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta, tämä tehostettu Office-salasanan palautusohjelma sallii sinun poistaa tai palauttaa unohdetut MS Office-salasanat nopeasti muutamalla klikkauksella. ATK-taitoja ei juurikaan vaadita, ja kaikki dokumentit säilytetään turvassa.

Näytä yhteenveto

Hyvät

  • Helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä
  • Poistaa salasanan suojatuista tiedostoista todella nopeasti

Huonot

  • Vaatii aktiivisen internet-yhteyden toimiakseen kunnolla
  • Yhteensopiva vain MS Word & Excel 97 & 2003-versioiden kanssa
Tiedot päivitetty: