Office Password Breaker

Office Password Breaker 2.0

Tar bort förlorade lösenord för MS Word och Excel-filer mycket enkelt
Användarbetyg
5.0  (3 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
2.0 (Se alla)
Office Lösenords Brytare integrerar Word lösen-borttagare och Excel lösen-borttagare i en lättläst borttagnings-guide. Det gör det möjligt att ta bort lösenord direkt för Word-dokument och Excel-kalkylblad som skapats i MS Office 97-2003, oavsett hur långa och komplicerade lösenorden är.

2-i-1 Office Lösenordsåterställnings Verktyg.

Integrera både Word lösen-borttagare och Excel lösen-borttagare i ett kraftfullt Office lösen-återställnings program som kan återställa bortglömda lösenord för Word/Excel 2003/2000/97.

Kraftfullt Verktyg med Hög återvinningsgrad.

Garantier nästan 100% återvinning av lösenord för att ta bort glömda lösenord för MS Office Word och Excel 97/2000/2003 filer (*.doc, *.xls).? Dessutom kan du använda 100 gånger om du vill ta bort Word - /Excel-lösenord med den fullständiga versionen.

Hög Återvinnings Hastighet.

Omedelbart låsa upp säkrade MS Office-filer med att det automatiskt skapar en kopia av dem på några sekunder, oavsett längd på lösenord och komplexitet. En kopia av Word-dokument är inte lösenordsskyddad medan lösenord för kopia av Excel-fil har "999" som standard.

Extremt Lätt och Säker Drift.

Med enkelt och intuitivt gränssnitt, detta förbättrade Office lösenords återställnings-programmet kan du enkelt och säkert sätt återställa MS Office lösenorden med ett par klick. Ingen datorvana krävs och alla filer och dokument bevarar säkerheten.

Recensionssammanfattning

Fördelar

  • Enkelt och intuitivt användargränssnitt
  • Tar bort lösenord för dina skyddade filer mycket snabbt

Nackdelar

  • Kräver en aktiv internetanslutning för att fungera korrekt
  • Kompatibel med MS Word och Excel 97 till 2003 versioner
Info uppdaterad: