Office Password Breaker

Office Password Breaker 2.0

Verwijdert snel en gemakkelijk vergeten wachtwoorden van Word-bestanden en Excel-Bestanden
Gebruikerswaardering
5.0  (3 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
2.0 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Password Unlocker Studio
Deze Wachtwoord-verwijderaar voor Microsoft Office combineert de functie om zowel Excel-bestanden als Word-bestanden te "kraken". Dit is zeer gemakkelijk, met een simpele besturing. Het programma kan onmiddellijk wachtwoorden van Word-documenten en Excel-bestanden gemaakt met Office 97 tot 2003 verwijderen; hoe sterk of moeilijk dit wachtwoord ook mag zijn.

2-in-1 Wachtwoordverwijderaar voor Office.

Combineert een Wachtwoord-verwijderaar voor Word en Excel, dat vervolgens een vergeten wachtwoord voor Word-documenten gemaakt met office 97/2000/2003 kan verwijderen.

Krachtig, met een zeer grote kans op verwijdering.

Gegarandeerd een kans van vrijwel 100% op het verwijderen van een wachtwoord voor .doc en .xls-bestanden die gemaakt zijn in Word 97/2000/2003? U kunt maar liefst 100 maal een wachtwoord verwijderen met de volledige versie.

Verwijdert snel uw wachtwoord.

Ontgrendelt onmiddellijk Microsoft-office bestanden door automatisch binnen enkele seconden een kopie te maken, hoe moeilijk het wachtwoord ook is. Een gemaakte kopie van van een Word-document is niet beveiligd met een wachtwoord, maar een gekopieerd Excel-document heeft standaard het wachtwoord "999".

Zeer gemakkelijk en veilig gebruik.

Met een gemakkelijk, simpel te leren gebruikerspaneel staat dit programma u toe om gemakkelijk een Office-wachtwoord te verwijderen. U hoeft geen ervaring met een computer te hebben, en al Uw bestanden blijven veilig.

Review samenvatting

Voors

  • Simpele, makkelijk te leren gebruikersinterface
  • Verwijdert zeer snel het wachtwoord van een beschermd bestand

Tegens

  • Vereist een werkende internetverbinding tijdens het verwijderen
  • Werkt alleen met bestanden gemaakt in Word en Excel versies 97/2000/2003
Info vernieuwd op: