Office Password Breaker

Office Password Breaker 2.0

Fjerner den mistede adgangskode til MS Word og Excel-filer meget nemt
Brugerscore
5.0  (3 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
2.0 (Se alle)
Office Password Breaker integrerer Word password remover og Excel password remover i én let remover-guide. Det giver mulighed for at fjerne adgangskoder med det samme til Word-dokumenter og Excel-regneark, der er oprettet i MS Office 97-2003, uanset hvor lang og kompliceret adgangskoden er.

2-i-1 Office Password Recovery Tool.

Integrerer både Word password remover og Excel password remover til et kraftfuld Office adgangskode gendannelsesprogram, der kan gendanne den glemte adgangskode til Word/Excel 2003/2000/97.

Kraftfuldt redskab med høj gendannelsesrate.

Garanterer næsten 100% adgangskode gendannelsesrate for at fjerne det glemte kodeord til MS Office Word og Excel 97/2000/2003 filer (*.doc., *.xls).? Desuden kan du fjerne Word/Excel kodeord 100 gange med den fulde version.

Høj adgangskode gendannelseshastighed.

Lås øjeblikkeligt sikrede MS Office-filer op, ved automatisk at oprette en kopi af dem på få sekunder, uanset password længde og kompleksitet. Kopien af Word-dokumentet er ikke beskyttet med adgangskode, mens adgangskoden til kopien af Excel-filen er "999" som standard.

Ekstem nem og sikker brug.

Med nem og intuitiv brugerflade, giver dette udvidede Office adgangskode gendannelsesprogram dig mulighed for nemt og sikkert at gendanne MS Office adgangskoder med få klik. Ingen it-færdigheder er nødvendige, og alle filer og dokumenter, bevarer sikkerheden.

Sammendrag af anmeldelser

Fordele

  • Enkel og intuitiv brugergrænseflade
  • Fjerner adgangskoden til dine beskyttede filer meget hurtigt

Ulemper

  • Kræver en aktiv forbindelse til Internettet for at fungere korrekt
  • Kun kompatibel med MS Word og Excel 97 til 2003-versionerne
Information opdateret: