Office Password Breaker

Office Password Breaker 2.0

Fjerner tapte passord i MS Word-og Excel-filer veldig enkelt
Brukervurdering
5.0  (3 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
2.0 (Se alle)
Office Password Breaker integrerer Word passord fjerner og Excel passord fjerner i en enkel fjerneroppsett. Den gjør mulig å fjerne passord umiddelbart for Word-dokumenter og Excel-regneark som er opprettet i MS Office 97-2003, uansett hvor lang og komplisert passordet er.

2 i 1 Office Passord Utvinning Verktøy.

Integrer både Word passord fjerner og Excel passord fjerner i et kraftig passord utvinningprogramm for Office, som kan gjenopprette glemte passord for Word/Excel 2003/2000/97.

Kraftig Verktøy med Høy utvinningsgrad.

Garanterer nesten 100% passord utvinningsgrad for å fjerne glemte passord for MS Office Word og Excel 97/2000/2003 filer (*.doc, *.xls).? Dessuten er det 100 ganger for deg for å fjerne Word/Excel passord med den komplette versjonen.

Høy passord utvinningshastighet.

Lås opp sikret MS Office-filer øyeblikkelig ved å lage automatisk en kopi av dem i sekunder, uavhengig av passordets lengde og kompleksitet. Kopien av Word-dokumentet er ikke passordbeskyttet, mens passordet for kopien av Excel-filen er "999", som standard.

Ekstremt lett og sikker å operere.

Med enkle og intuitive grensesnitt, denne forbedrede passordsutvinning programmet for Office, gjør at du kan enkelt og trygt gjenopprette MS Office passord med noen få klikk. Ingen datakunnskaper er nødvendig, og alle filer og dokumenter er sikre.

Sammendrag

Fordeler

  • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt
  • Fjerner passordet til dine beskyttede filer svært raskt

Ulemper

  • Krever en aktiv Internett-tilkobling for å fungere skikkelig
  • Kompatibel med MS Word og Excel 97 til 2003-versjoner
Info oppdatert den: