Office Password Breaker

Office Password Breaker 2.0

Nagyon könnyen eltávolítja az MS Word és Excel fájlok elvesztett jelszavait
Értékelés
4.2  (5 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
2.0 (Összes)
Fejlesztő:
Password Unlocker Studio

Az Office Password Breaker egy egyszerű jelszó eltávolító varázslóban egyesíti a Word és az Excel jelszó eltávolítókat. Lehetővé teszi, hogy azonnal eltávolítsa MS Office 97-2003 verzióban létrehozott Word dokumentumok és Excel táblázatok jelszavait, függetlenül azok hosszától és összetettségétől.

Kettő az egyben Office jelszó visszaállító.

A Word és az Excel jelszó eltávolítókat egy hatékony Office jelszó visszaállító programban egyesíti, mely képes a 2003/2000/97-es Word/Excel dokumentumok elfelejtett jelszavainak helyreállítására.

Hatékony eszköz magas helyreállítási aránnyal.

100%-os helyreállítási arányt garantál a 2003/2000/97-es MS Office Word/Excel fájlok (*.doc, *.xls) elfelejtett jelszavainak eltávolításakor? Ráadásul a teljes verzióval 100 alkalmat biztosít Önnek Word illetve Excel jelszavak eltávolítására.

Magas jelszó-visszaállítási sebesség.

A jelszó hosszától és bonyolultságától függetlenül azonnal feloldja a védett MS Office fájlokat, pillanatok alatt automatikusan létrehozva a dokumentum egy másolatát. A Word dokumentum másolata már nem jelszó védett, míg az Excel másolat jelszava alapértelmezés szerint "999".

Rendkívül könnyű és biztonságos működés.

Egyszerű és intuitív kezelőfelületének köszönhetően ez a fejlett Office jelszó visszaállító program lehetővé teszi Önnek MS Office jelszavak néhány kattintással történő, könnyű és biztonságos visszaállítását. Nincs szükség haladó számítógépes ismeretekre és az összes fájl és dokumentum biztonságban marad.

Értékelés összegzés

Előnyök

  • Egyszerű és intuitív felhasználói felület
  • Nagyon gyorsan eltávolítja védett fájljainak jelszavait

Hátrányok

  • A megfelelő működéshez aktív internet kapcsolatra van szükség
  • Csak az MS Word és Excel 97-2003 verziókkal kompatibilis
Információ frissítve: